CEAIUL FRENCH SECRET TEA
RELAX

CEAI DIN PLANTE CREAT DUPĂ O FORMULĂ SPECIALĂ FRANCEZĂ CARE AJUTĂ LA UN SOMN SĂNĂTOS!

 


Relaxează sistemul nervos central și periferic

Atenuează ridurile de expresie

Reduce crampele și spasmele musculare

Slider Image
Slider Image
Slider Image

PREȚ: 52,00 RON 

 


Еficient pentru întreg organismul

Întărește sistemul imunitar

Acționează ca și calmant pentru stomac

 

AROMĂ DE EXCEPȚIE
Plantele atent selecționate sunt îmbinate cu îndemânare pentru un gust excelent care adaugă o desfătare irezistibilă multiplelor beneficii ale ceaiului FRENCH SECRET TEA. 

INGREDIENTE DE ÎNALTĂ CALITATE 100% NATURALE
Ceaiul din plante este creat cu o formulă franceză specială pentru a ajuta la detoxifierea organismului. Fiecare pachet este realizat manual și conține un buchet de flori naturale de calitate premium.

FĂRĂ INGREDIENTE NOCIVE
100% control de laborator și origine certificată. Ceaiul nu conține ingrediente nocive sau artificiale, cofeină, alergeni, efecte secundare nedorite sau riscuri pentru sănătate. A fost supus unui tratament BIO fără a fi utilizate substanțe chimice.

REZULTATE EXCELENTE
Ceaiul SLEEP & RELAX ajută organismul să amelioreze oboseala și stresul acumulat prin relaxarea sistemului nervos central și periferic. Frumusețea nu este doar un mit. În timp ce corpul se odihnește, celulele sunt regenerate. Producția de colagen și elastină este accelerată, hidrobalanța și structura celulară sunt restaurate, porii respiră.

REÎNTINERIREA ORGANISMULUI
În timpul somnului au loc о multitudine de procese metabolice și hormonale al căror ritm natural poate fi deranjat atunci când organismul este privat de somn sau calitatea acestuia este afectată. Aceasta actionează ca stres pentru sisemul imunitar, piele și afectează înregul organism. Ceaiul are efect asupra regenerării naturale a corpului.

EFICIENT PENTRU ÎNTREG ORGANISMUL
Ceaiul reduce crampele musculare și acționează precum un calmant pentru stomac. Buna funcționare a sistemului digestiv și un metabolism accelerat sunt secretul unei stări bune de sănătate și a unui corp frumos. Ceaiul are proprietăți dovedite pentru întărirea sistemului imunitar, având ca rezultat regenerarea accelerată a pielii, a proceselor hormonale și metabolice. Atenuarea ridurilor este dată de starea de relaxare a organismului.

CÂT ȘI CUM SE UTILIZEAZĂ?
Cutia conține 30 pachete de 1,2 gr de ceai, recomandate pentru utilizare pe parcursul a 6 zile. Pentru a prepara o ceașcă de ceai adăugați 200 ml apă fierbinte și lăsați plicul la infuzat timp de 5 minute. Pentru un efect sporit vă recomandăm să consumați ceai de 5 ori pe zi, timp de 21 de zile. Depozitați cutia la temperatură normală, într-o cameră fără mirosuri externe puternice.

POTRIVIT PENTRU CINE?
Ceaiul este recomandat persoanelor care suferă de tulburări de somn. Privarea cronică  de somn duce la slăbirea metabolismului. Pacienții cu afecțiuni ale somnului care dorm cu doar 42 minute sub limita normală de 7,5 ore înregistrează o metabolizare cu până la 6% mai lentă. Relaxarea pielii provoacă apariția cercurilor întunecate și a pungilor de sub ochi. Regenerarea lentă a celulelor întârzie vindecarea rănilor, a vânătăilor și a leziunilor. Acestea sunt doar câteva dintre efectele unui somn deficitar.

FIECARE PACHET DE CEAI FRENCH SECRET TEA ESTE REALIZAT MANUAL ȘI CONȚINE UN BUCHET DE FLORI NATURALE DE CALITATE PREMIUM.

Ceiul RELAX French Secret Tea (30 plicuri)

• Relaxează sistemul nervos periferic și central
• Reduce spasmele musculare și crampele
• Acționează calmant la nivelul stomacului
• Intareste sistemul imunitar

Ceiul RELAX French Secret Tea (30 plicuri)

• Relaxează sistemul nervos periferic și central
• Reduce spasmele musculare și crampele
• Acționează calmant la nivelul stomacului
• Intareste sistemul imunitar

50,00 RON
SKU
Va rugam alegeți o variantă mai întai.
În afara stocului

EFECTE
Cel mai bun efect este obținut în combinație cu o dietă sănătoasă, sport și restricționarea consumului de țigări, alcool și medicamente. Căutați regimuri de hrană gratuite și exerciții video la domiciliu recomandate de specialiștii FRENCH SECRET TEA prin aderarea la grupul nostru dedicat pentru împărtășirea sfaturilor, regimurilor și videoclipurilor pe Facebook aici:
👉French Secret Tea România👈


ASIGURAȚI-VĂ SĂNĂTATEA ȘI UN SOMN CALITATIV, TRĂIȚI O VIAȚĂ PLINĂ DE ENERGIE ȘI SĂNĂTATE!

COMANDĂ ACUM!

CLIENȚI REALI
REZULTATE REALE

Compară produse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!