CEAIUL FRENCH SECRET TEA
CLEANSE


Ceai din plante creat după o formulă specială franceză pentru stimularea metabolismului

LAVANDĂ CĂTINĂ ALBĂ MENTĂ MĂRAR

 

 

Stimulează metabolismul       

Fără efecte secundare

Ceaiul are un efect diuretic și laxativ moale 

PREȚ: 50,20 RON 

 

Ajută la reglarea activității intestinului și a stomacului

Soluție excelentă pentru persoanele care se plâng de metabolism lent

Ușor de pregătit

INGREDIENTE DE ÎNALTĂ CALITATE 100% NATURALE
Ceaiul din plante este creat cu o formulă franceză specială pentru a ajuta la detoxifierea organismului. Fiecare pachet este realizat manual și conține un buchet de flori naturale de calitate premium.

FĂRĂ INGREDIENTE NOCIVE
100% control de laborator și origine certificată. Ceaiul nu conține ingrediente nocive sau artificiale, cofeină, alergeni, efecte secundare nedorite sau riscuri pentru sănătate. A fost supus unui tratament BIO fără a fi utilizate substanțe chimice.

REZULTATE EXCELENTE
NIGHT CLEANSE de la FRENCH SECRET TEA are un ușor efect laxativ și diuretic fără a duce la deshidratare și diaree. Ajută la reglarea activității intestinului și a stomacului, fără a provoca colici și spasme mușchiului neted.

 

RЕGLEAZĂ METABOLISMUL ÎN MOD NATURAL
Ceaiul este special conceput pentru a maximiza impactul asupra sistemului digestiv la sfârșitul zilei, stimulând metabolismul și creând un sentiment de ușurință și confort în stomac.

ЕFICIENT PENTRU ÎNTREG ORGANISMUL

Îmbunătățirea generală a metabolismului are un efect pozitiv asupra sănătății fizice și mintale. Acesta vă ajută să vă relaxați la sfârșitul zilei, oferind un somn mai sănătos și mai performant.

CÂT ȘI CUM SE ADMINISTREAZĂ?
Fiecare cutie de ceai FRENCH SECRET TEA conține 30 pachete de 1,2 grame de ceai care sunt suficiente timp de 6 zile. Un singur plic se prepară cu 200 ml apă fierbinte timp de 5 minute. Pentru cel mai bun efect, vă recomandăm să beți ceai de 5 ori pe zi pentru o perioadă de 21 de zile. Depozitați cutia la temperatură normală, într-o cameră fără mirosuri externe puternice.

POTRIVIT PENTRU CINE?
Ceaiul NIGHT CLEANS de la FRENCH SECRET TEA este o soluție excelentă pentru persoanele care se plâng de metabolism lent, intestine lenese și exces de greutate. Creat pentru a fi consumat în combinație cu alte ceaiuri franțuzești, dar și în mod individual.

 

AROMĂ DE EXCEPȚIE
Plantele atent selecționate sunt îmbinate cu îndemânare pentru un gust excelent care adaugă o desfătare irezistibilă multiplelor beneficii ale ceaiului FRENCH SECRET TEA.

FIECARE PACHET DE CEAI FRENCH SECRET TEA ESTE REALIZAT MANUAL ȘI CONȚINE UN BUCHET DE FLORI NATURALE DE CALITATE PREMIUM.

 

Ceaiul CLEANSE French Secret Tea (30 plicuri)


• Stimulează metabolismul

• Ușor efect diuretic și laxativ moale
• Ajută la reglarea activității intestinelor și a fluxului gastric
• Soluție excelentă pentru persoanele care acuză un metabolism lent
• Ușor de pregătit

Ceaiul CLEANSE French Secret Tea (30 plicuri)


• Stimulează metabolismul

• Ușor efect diuretic și laxativ moale
• Ajută la reglarea activității intestinelor și a fluxului gastric
• Soluție excelentă pentru persoanele care acuză un metabolism lent
• Ușor de pregătit

50,00 RON
SKU
Va rugam alegeți o variantă mai întai.
În afara stocului

EFECTE
Cel mai bun efect este obținut în combinație cu o dietă sănătoasă, sport și restricționarea consumului de țigări, alcool și medicamente. Căutați regimuri de hrană gratuite și exerciții video la domiciliu recomandate de specialiștii FRENCH SECRET TEA prin aderarea la grupul nostru dedicat pentru împărtășirea sfaturilor, regimurilor și videoclipurilor pe Facebook aici:
👉French Secret Tea România👈


ASIGURAȚI-VĂ SĂNĂTATEA ȘI UN SOMN CALITATIV, TRĂIȚI O VIAȚĂ PLINĂ DE ENERGIE ȘI SĂNĂTATE!

COMANDĂ ACUM!

CLIENȚI REALI
REZULTATE REALE

 

Compară produse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!