CEAIUL FRENCH SECRET TEA
ANTI-AGE

+CANA CADOU

CEAI PENTRU ÎNTINERIRE

Ceai din plante conform unei formulări franceze speciale pentru întinerire

VIOLETĂ  MUGURI DE TRANDAFIR DIN DAMASC  MURSALITSA  MĂCEȘE  RUJĂ  FRUNZE DE URZICĂ  LAVANDULĂ

 

 

Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pe piele

Reduce aspectul ridurilor și liniilor fine

Menține tonusul și densitatea pielii

Efect complet de întinerire a corpului

Slider Image
Slider Image
Slider Image

PREȚ: 105,00 RON

 

Ajută la purificarea și tonifierea corpului

Excelent impact asupra vaselor de sânge, ficatului, rinichilor și stomacului

Puternică acțiune antioxidantă

100% control de laborator și origine certificată

FIECARE PACHET DE CEAI FRENCH SECRET TEA ESTE REALIZAT MANUAL ȘI CONȚINE UN BUCHET DE FLORI NATURALE DE CALITATE PREMIUM.

 

INGREDIENTE DE ÎNALTĂ CALITATE 100% NATURALE
Ceaiul din plante este creat cu o formulă franceză specială pentru a ajuta la detoxifierea organismului. Fiecare pachet este realizat manual și conține un buchet de flori naturale de calitate premium.

FĂRĂ INGREDIENTE NOCIVE
100% control de laborator și origine certificată. Ceaiul nu conține ingrediente nocive sau artificiale, cofeină, alergeni, efecte secundare nedorite sau riscuri pentru sănătate. A fost supus unui tratament BIO fără a fi utilizate substanțe chimice.

REZULTATE EXCELENTE
Ceaiul FRENCH SECRET ANTI-AGE are un efect general de întinerire asupra corpului. Hidratează în profunzime, reduce vizibil semnele de îmbătrânire ale pielii, ajustează aspectul ridurilor și liniilor fine și menține tonusul și densitatea pielii.

PURIFICAREA ȘI LIBERTATE 
Ajută la purificarea și tonifierea corpului. Excelent impact asupra vaselor de sânge. Curăță ficatul, rinichii și stomacul. Îmbunătățește arderea grăsimilor corporale și are un efect în menținerea greutății corporale normale.

EFICIENTĂ PENTRU INTREGUL ORGANISM
Ceaiul este foarte util pentru întregul organism: crește rezistența organismului împotriva toxinelor și are o acțiune puternică antioxidantă. Stimulează curățarea tenului, îmbunătățește memoria și crește imunitatea organismului. Efect clinic dovedit pentru regenerarea corpului.

CÂT TIMP SI CÂT ESTE ADOPTAT?
Cutia conține 30 buc. pachete de 1,2 grame de ceai care sunt suficiente timp de 12 zile. Se prepară ca un singur plic cu 200 ml apă fierbinte timp de 5 minute. Pentru cel mai bun efect, vă recomandăm să beți ceai de 5 ori pe zi pentru o perioadă de 21 de zile. Depozitați la temperatură normală și într-o cameră fără mirosuri externe puternice.


EFECTE
Cel mai bun efect este obținut în combinație cu o dietă sănătoasă, sport și restricționarea consumului de țigări, alcool și medicamente. Căutați regimuri de hrană gratuite și exerciții video la domiciliu recomandate de specialiștii FRENCH SECRET TEA prin aderarea la grupul nostru dedicat pentru împărtășirea sfaturilor, regimurilor și videoclipurilor pe Facebook aici:
👉French Secret Tea Romania👈

GUST EXCELENT
Plantele bine selecționate sunt îmbinate cu îndemânare în rețetele testate pentru un gust excelent, care adaugă plăcere irezistibilă multiplelor beneficii ale ceaiului FRENCH SECRET TEA.

STILL VIAȚĂ PENTRU ORICARE VÂRSTA!

Produsul nu este recomandat femeilor gravide și 
copiilor sub vârsta de 6 ani.

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT?
Ceaiul se luptă cu semnele de îmbătrânire, datorită selecției pe bază de plante a șapte specii rare și valoroase de plante. Funcționează bine pentru recuperare după boli, concentrare mentală prelungită și tensiune. Produsul nu este recomandat femeilor gravide și copiilor sub vârsta de 6 ani.

CLIENȚI REALI
REZULTATE REALE

Compară produse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!